Uploaded image for project: 'JBehave'
  1. JBEHAVE-704

when i am executing mvn integration-test, my project get compiled and generates the specified directories in target folder but it does not launch my application through browser

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Major
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: web-3.3.1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Build, Maven Plugin
    • Labels:
    • Environment:

      i am using windows-xp 2002 service pack-3

      Description

      when i am executing mvn integration-test, my project get compiled and generates the specified directories successfully inside target folder but it does not launch my application through browser after coping the stories files inside respective classes folder
      even all get ran successfully through eclipse

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              sangramnayak sangram nayak
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:

                Time Tracking

                Estimated:
                Original Estimate - 4 weeks, 1 day
                4w 1d
                Remaining:
                Remaining Estimate - 4 weeks, 1 day
                4w 1d
                Logged:
                Time Spent - Not Specified
                Not Specified